VILKÅR

VILKÅR

Vælger du som kunde at indgå en købsaftale med SVÆRT FINT accepterer du nedenstående handels-betingelser.

Nedenstående vilkår er senest opdateret per 25. maj 2018 af Nina Una Knudsen i henhold til dikteret Dansk lovgivning. 

BETALING

SVÆRT FINT accepterer følgende betalingskort: VISA, Mastercard, American Express og Discover

Mobilepay nr. 41337 efter aftale

SVÆRT FINT opkræver intet gebyr ved transaktion af ovennævnte betalings-muligheder.
Alle beløb i SVÆRT FINT webshop er angivet i Danske Kroner og inkludere 25 % dansk moms.
Venligst bemærk, at du skal være fyldt 18 år, for at må foretage et køb via www.sværtfint.dk

I henhold til dansk lovgivning trækkes købs-beløbet først i det øjeblik, hvor varen afsendes fra SVÆRT FINTs lager. Forinden er købs-beløbet blot  reserveret.

Alle produkt designs, billeder og skreven indhold på websitet www.sværtfint.dk og www.svaertfint.dk er beskyttet ved copyright og tilhører udelukkende SVÆRT FINT/ Nina Una Knudsen. Intet indhold må anvendes uden skriftlig forudgående aftale med SVÆRT FINT. 

FORBEHOLD

SVÆRT FINT gør sig umage i alle aspekter, dog kan der utilsigtet forekomme uregelmæssigheder på www.sværtfint.dk i form af afgiftsændringer, prisændringer, prisfejl, korrekturfejl, udsolgte styles og størrelser og force majeure, herunder arbejdskonflikt og forsinkelse af leverancer fra underleverandør. SVÆRT FINT kan ikke drages til ansvar for ovennævnte forbehold.

FORTRYDELSESRET

SVÆRT FINT yder som service 14 dages returret på købte produkter, regnet fra den dag forsendelsen er vor kunde i hænde. Hvis købet fortrydes, er du som kunde forpligtet til, at returnerer varen i samme stand og mængde som modtaget fra vores side. Originale tags og labels skal sidde i produktet. Ligeledes være ubeskadiget og uvasket. Du som kunde afholder udgift, risiko og ansvar for fyldestgørende emballering ved returnering. Venligst opbevar trace nummer på forsendelsen som dokumentation, indtil produktet er SVÆRT FINT i hænde. Ved afprøvning af produktet hæftes for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for, at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som værende taget i ordinær brug, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en procentdel eller intet af købs-beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Venligst bemærk, at SVÆRT FINT ikke accepterer forsendelser sendt per efterkrav. Når varen er modtaget og godkendt af SVÆRT FINT, refunderes købssummen til din konto indenfor 5-10 arbejdsdage. Tilbagebetalingen sker med samme betalingsmiddel, som benyttet ved den oprindelige transaktion, med mindre der udtrykkeligt er indvilget i andet.

Ønsker du en anden størrelse end den der er dig i hænde, bedes du placerer en ny ordre.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du venligst adviserer dette per mail til:

info@svaertfint.dk
Mrk.: Retur

Venligst begrund årsagen til, at varen returneres (jeg bruger tilbagemeldingen til, at kunne forbedre købsoplevelsen) Angiv gerne ordre nr. – dette letter processen.

Produkter købt i SVÆRT FINT pop up shops, til events og på messer har samme bytte/retur og reklamations-regler som nævnt ovenfor. 

Produkter købt hos SVÆRT FINTs forhandlere er underlagt den pågældende butiks bytte/retur og reklamations-regler. 

GAVEKORT

Ønskes et SVÆRT FINT gavekort er dette en mulighed ved, at forespørge via oplyste mail ID, så finder vi ud af indhold sammen. 

Gavekortet sendes som udgangspunkt som PDF fil – klar til udprint. På denne måde spare du som kunde, fragtudgift og tid.

SVÆRT FINT er naturligvis behjælpelig, hvis gavekortet ønskes printet og sendt. Dette sker mod en fragtpris på 40 Kr. Der skal påregnes 1-3 hverdage, før forsendelsen er dig i hænde. 

Et SVÆRT FINT gavekort kan ikke indløses til kontanter. Gyldighed er 3 år fra købsdatoen.

LEVERING

SVÆRT FINT efterstræber at afsende ordrer samme dag, som de placeres. SVÆRT FINT udbeder sig 1-3 arbejdsdage for ordren at nå frem til dit dørtrin. Forsendelsen er som standard forsikret af SVÆRT FINT indtil den er dig som kunde, i hænde.

SVÆRT FINT leverer 365 dage om året- 24 timer i døgnet. 

Per ordre betaler du som kunde standard 35 Kr. til dækning af fragtomkostning. Dette beløb er fast og uafhængig af volume for privatkunder.

Din ordre leveres udelukkende til privat adresse af godkendt underleverandør.  

SVÆRT FINT kan ikke drages til ansvar ved forsinkelse af en ordre, da denne proces varetages af ekstern udbyder. Dog er SVÆRT FINT altid behjælpelig med at finde en løsning.

NOTITS

I enhver SVÆRT FINT ordre, er der som en ydmyg tak vedlagt en genbrugskuvert med rå, ubehandlede bomuldsfrø. Disse kan plantes som et symbol på, at give noget tilbage til Indien, og ligeledes skabe en hyggestund med jeres kære små. Jeg er opmærksom på, at nogle mennesker lider af svær allergi netop overfor rå, ubehandlet bomuld. Derfor ønsker jeg meget, at du som kunde frabeder dig kuverten i notatfeltet ved ordreafgivelse, så ikke jeg utilsigtet sætter nogen i en vanskelig eller farlig situation. Tak.

PERSONDATA & SIKKERHED (GDPR)

SVÆRT FINT vægter vore kunders privatsfære højt. Kreditkort oplysninger krypteres via en såkaldt SSL (Secure Socket layer) protokol. Denne sikrer, at tredjepart ikke kan aflæse kortoplysninger under transaktionen. Sikkerheden herom varetages af godkendt underleverandør.

SVÆRT FINT videregiver ingen personfølsomme oplysninger, herunder fulde navn, adresse, mail ID og telefonnummer til uvedkommende. Disse oplysninger opbevares sikkert på ekstern server via ekstern udbyder, udelukkende til brug for et optimalt ordre-flow til dig som kunde.                

Som kunde hos SVÆRT FINT har du til enhver tid ret til at:

Få indsigt i hvilke persondata SVÆRT FINT lagre: Ret til at foretage relevant ændring i persondata. Ret til at få slettet lagerede persondata.

SVÆRT FINT er i henhold til persondataloven forpligtet til, at slette persondata angivet i kundekartotek efter 5 år fra registerings-datoen.   

Henvendelse herom kan ske til:

info@svaertfint.dk
Mrk.: Persondata

Dataansvarlig for SVÆRT FINT: Nina Una Knudsen

REKLAMATION

SVÆRT FINT yder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov. Omfattende fabrikations-og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse, skal informeres til SVÆRT FINT inden for rimelig tid. Reklamationsretten dækker ikke pådraget fejl, skader, slitage, direkte eller indirekte, ringe vedligeholdelse opstået som følge af ureglementeret anvendelse. Findes reklamationen retlig kan varen efterfølgende returneres for reparation, ombyttes til erstatningsvare eller efter aftale, eventuelt krediteres. I tilfælde af en reklamation, afholder SVÆRT FINT returneringsomkostningen i rimeligt omfang.

I tilfælde af reklamation, venligst ret skriftlig henvendelse til:

info@svaertfint.dk

Mrk.: Reklamation

SVÆRT FINT

v. Nina Una Knudsen
Niels Juels Gade 6
Esbjerg 6700

Tlf: +45  51968733
CVR: 37968625

  • Ingen varer i kurven